Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кевин Спейси тормозил сексуално поне осем души от екипа на "Къща от карти"

03 ноември 2017, 10:09 часа

Осем души, които са част от екипа на хитовия сериал "Къща от карти", разкриха, че актьорът Кевин Спейси ги е подлагал на сексуален тормоз. Междувременно стана ясно, че агентът и публицистът на Спейси прекратяват отношенията си с него, съобщава CNN.

Според обвинителите на актьора, той многократно ги опипвал без тяхно разрешение и правил груби неприлични коментари, като по този начин създавал "токсична" работна среда. Повечето от тях са млади мъже.

Един от осемте, помощник-продуцент, разказва за случай, в който се возил в кола със Спейси и той пъхнал ръката си в панталона му. "Бях в шок. Той бе най-влиятелната фигурна, на върха на стълбичката, а аз в дъното. Не знаех какво да правя", споделя той. 

Друг служител разкрива, че по време на обикновени разговори Спейси спонтанно започвал да го докосва по неприлични начини.

Припомняме, че преди около актьора избухна скандал, след като негов млад колега разкри, че е бил опипван от Спейси на 14-годишна възраст. Спейси призна, че това е било така и че е гей, което пък предизвика критики, че се опитва да оправдае сексуалните си посегателства с ориентацията си. 

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес