Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кейти Холмс отчаяно иска да разбере истината за състоянието на Джейми Фокс, но безуспешно

29 юни 2023, 13:00 часа

Преди години Джейми Фокс и Кейти Холмс имаха връзка, която не приключи особено добре. Въпреки това бившата жена на Том Круз продължава да пази специално място в сърцето си за Джейми. Тя неколкократно се е опитвала да се свърже с някого от неговото семейство, както и с общите им приятели, за да разбере какво се случва, но досега опитите ѝ са безуспешни.

Според Radar Online, позоваващи се на информация от техен източник, Кейти е изключително притеснена за здравето на Джейми Фокс. Тя отчаяно се опитва да намери отговори на въпросите си, но никого, с когото говори, не знае нищо за здравословното състояние на Фокс. Камерън Диас, която бе на снимачната площадка на последния филм на Джейми Фокс, също няма никаква информация за колегата си.

Припомняме, че през месец април Фокс бе приет по спешност в болница заради "медицинско усложнение". След дни на пълно информационно затъмнение започнаха да се появяват различни информации, повечето от които спекулативни. Според семейството му Фокс си е у дома и се възстановява, а според слухове е настанен в клиника по рехабилитация, която често се посещава от хора, претърпяли инсулт.

ОЩЕ: Семейството на Джейми Фокс се готви "за най-лошия сценарий"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес