Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кейт Мидълтън изненада всички навръх Великден (СНИМКИ)

12 април 2023, 07:45 часа

Тези дни в Уиндзор се проведе традиционната Великденска служба на Краслкото семейство. Всички кралски особи бяха облечени в синьо, но един детайл изуми всички.

Уилям, Кейт, Джордж, Шарлот и Луи бяха координирали облеклото си по невероятен начин, като акцентът беше синьото. Впечатление направи най-малкият член на семейството - Луи, който беше с къси панталонки.

Стилът на принцесата на Уелс отново бе безупречен, като синьото ѝ палто е на една от любимите ѝ дизайнерки - Catherine Walker, а шапката - Lock & Co.

Ето какви са последните думи на принцеса Даяна след катастрофата

Визията ѝ бе допълнена от обувки на висок ток в телесен цвят. Бижутата – обеци със сапфири и перли, както и емблематичният ѝ годежен пръстен с диаманти и сапфири, който преди принадлежеше на принцеса Даяна.

Дотук всичко е по учебник за кралски протокол. С изключение на една подробност - тъмночервеният маникюр на Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс рядко се отклонява от общоприетите кралски правила, а ноктите ѝ в бордо определено са нещо, което виждаме за първи път.

Кралският протокол ясно посочва как трябва да изглеждат ноктите на дамите по време на публичните им изяви – не трябва да са прекалено дълги или изкуствени, а относно цветовете – допускат се телесни нюанси или прозрачен лак. В тази връзка дълги години кралица Елизабет имаше любима марка лак - Essie, както и цвят от серията Ballet Slippers ( "балетни пантофки"), който е едва забележим бежов нюанс.

Това кралско правило беше нарушавано в миналото от Меган Маркъл, а в по-далечни времена и от принцеса Даяна, която често беше виждана да носи червен лак.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес