Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Катя от Ритон на корицата на „Плейбой"

26 ноември 2013, 15:40 часа

Поканихме Катя от „Ритон" по очевидни причини. От близо 30 години тя е жената мечта на поколения българи. Това казва Христо Запрянов, главен редактор на „Плейбой" и „Максим" по повод това, че Катя ще е на корицата на декемврийския брой на сп. „Плейбой", който ще излезе на 28 ноември.

„Още през 80-те години искаха да ме снимат гола в киното. Тогава отказах и се разминах с кариерата на актриса. Преди 10 г. ме поканиха в „Плейбой", но аз прецених, че имам и други качества, освен че гола изглеждам добре", каза пред „Преса" новоизпечената корица и поясни решението си: „Този път приех, защото това е „златно издание", културно. За него позирам полуоблечена със загатната еротика. Има и интервю с мен и със Здравко. Него пък го снимаха съвсем облечен, чак до врата! Никога не съм имала нужда от преживяването да ме видят гола. Но този „Плейбой" е съвсем различен", допълни Катя от „Ритон".

„Отдавна у нас зрее идеята за „облечен проект", разкри Христо Запрянов. Според него форматът на списанието не е порнографски, нито еротичен. Пълната голота е забранена и в САЩ. Много звезди като Марая Кери и Джесика Алба са позирали облечени за американския „Плейбой".

„Точката G на мъжа е в главата. Целта ни като аудитория са онези, които се вълнуват не само от откровената голота. Поканихме Катя от „Ритон" по очевидни причини. От близо 30 години тя е жената мечта на поколения българи. Сега е актуална покрай участието си в „Музикална академия", а и има какво да покаже, без да се срамува", аргументира се Запрянов. От изданието запазили фотосесията в пълна тайна, макар да е снимана преди повече от месец. Те обвързват предстоящия брой с 60-ата годишнина от излизането на първия брой на мъжката библия в Америка и 10-годишнината от първия конкурс за плеймейт в България.

„В броя ще представим и 12-те финалистки за „Плеймейт 2013". Те олицетворяват момичето, в което да се влюбиш, а не силиконовата чалга култура, с която се борим", каза главният редактор на „Плейбой" и добави: „С Катя от „Ритон" се връщаме към класиката. Въпрос на чест е за изданието, както в Америка в него са се снимали Барбра Стрейзънд и Доли Партън също облечени. Новият брой е провокация и експеримент едновременно."

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес