Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кание Уест е обвинен в изнасилване

14 октомври 2024, 10:04 часа

Бившата асистентка на Кание Уест Лорън Пишота заведе дело срещу рапъра, обвинявайки го в изнасилване. Инцидентът, казва тя, се е случил преди няколко години по време на запис в студио на рапъра Пъф Деди, който в момента е арестуван и е обвинен в трафик на хора и участие в проституция. Самият П. Диди обаче не е пряко замесен в инцидента, уверява "Page Six".

Още: Само клюка: Кание Уест и Бианка Ченсори се развеждат

Подробности за обвинението

Снимка: Getty Images

Пишота казва, че Кание е този, който е поръчал напитката за нея, очевидно съдържала наркотици. След като я изпила, Пишота се почувствала "дезориентирана" и загубила контрол над тялото и речта си. На следващата сутрин се почувствала засрамена, въпреки че не си спомняла в детайли какво точно ѝ се случило. Лорън твърди, че самият Кание ѝ е признал всичко много по-късно. Той казал, че между тях е имало нещо, намеквайки за същата вечер в студиото.

До този момент Пишота се е самообвинявала, мислейки, че по някакъв начин се е опозорила в онази вечер. Когато разбрала какво наистина се е случило, била шокирана и "отвратена". Това повлияло на желанието ѝ да се дистанцира от рапъра.

Преди време Лорън Пишота обвини Кание Уест в тормоз. Също така в съдебния си иск тя разкри подробности за сексуалния живот на рапъра със съпругата му Бианка Ченсори. Уест на свой ред заяви, че самата Пишота го е преследвала и се е опитала да го съблазни, предава БГНЕС.

Още: Кънтри суперзвезда и носител на "Грами" обвинен в изнасилване и побой

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес