Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кайли Миноуг и Пол Соломонс се разделиха

07 февруари 2023, 10:31 часа

Кайли Миноуг и приятелят ѝ Пол Соломонс са се разделили, предават чуждестранните медии. 54-годишната певица и бившият креативен директор на британското GQ от известно време поддържаха връзка от разстояние, но очевидно не са успели да запазят отношенията си.

Преди време Кайли Миноуг се завърна в родната си Австралия, а приятелят ѝ остана да живее във Великобритания. Освен че двамата са живели разделени, още по-голям проблем за отношенията им се оказала и часовата разлика между Мелбърн и Лондон, която е 11 часа.

Според журналисти, Кайли е държала раздялата ѝ с Пол да бъде максимално тиха, за да може събитията да не се отразяват на кариерата ѝ. Разбира се, двамата остават приятели, въпреки че любовните им отношения приключват.

Кайли Миноуг и Пол Соломонс се запознават през февруари 2018 г. чрез техни приятели. Няколко месеца по-късно публично разкриват връзката си. През 2021 г. се заговори, че дори са се сгодили. "Много е мила, вълнувам се, че са сгодени. Не мога да ви кажа повече, защото ми казаха да не говоря по темата.", казва тогава втората майка на Пол, но после говорител на Миноуг категорично отрича да има годеж.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес