Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Явни тайни: Шакира и Люис Хамилтън се виждат скришом във вила в Ибиса

04 август 2023, 21:44 часа

Шакира упорито се опитва да разсее съмненията, че има връзка с Люис Хамилтън, но никой не може да се измъкне от папараците. Именно наблюдателни фоторепортери наскоро разкриха, че певицата и пилотът от Формула 1 се виждат тайно във вила в Ибиса. Двамата са наели вилата, за да могат необезпокоявани да организират срещите си.

Според чуждестранните таблоиди Шакира и Хамилтън три пъти са се виждали във въпросната вила и то в рамките на един месец. Испанският телевизионен канал Telecinco съобщава, че Шакира и Хамилтън посещавали вилата късно вечер, след като служителите на обекта вече си били тръгнали. По този начин искали да бъдат сигурни, че никой няма да ги види.

Още: Раздор? Шакира е видяна с 13 години по-млад баскетболист, Хамилтън лудува с две мацки (СНИМКИ)

"Когато работниците си тръгнаха, певицата остана сама с личния си ескорт и получи посещение от Хамилтън", коментира информаторът на изданието. Междувременно шофьорът на Хамилтън е чул как двойката разговаря с часове. Той обаче не коментира подробности за това дали неговият известен шеф е останал да пренощува във въпросната вила, пише Fakti.

Още: Разкритие: Шакира и Жерар Пике години наред са били в отворена връзка

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес