Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Яна Маринова стана червенокоса заради роля

01 юни 2014, 21:40 часа

Хубавата Яна Маринова с червена коса. Така я виждат близките от десетина дни, а зрителите ще я гледат в нов образ съвсем скоро. Актрисата се реши на тази промяна не защото й омръзна да е с кестенява коса, а заради роля. Маринова отдавна е показала, че може да се променя напълно, и то много успешно. Преди време от блондинка стана брюнетка заради финала на "Фамилията", после изкара курс за танци на пилон заради ролята си във филма "Живи легенди", а сега вече е с червена коса за образа си в сериала "Връзки".

За ролята знае отдавна и много иска да я изиграе. По план дори снимките трябва да започнат по-рано, а тя вече има други ангажименти. "Затова дори предложих мои приятелки за ролята", разказва Яна. Но всичко се подрежда навреме, така че тя самата да участва в комедийната поредица. В нея героинята не е от главните, но пък е много интересна. "Ролята е много пиперлива и ефектна - такава, каквато всяка актриса над 35 г. би искала да изиграе", обяснява Маринова.

"Връзки" е сериал, който разказва с чувство за хумор за оплетените отношения на хората. В него Яна си партнира с друг много известен актьор от сериал - Михаил Билалов, чийто образ в "Под прикритие" - Джаро, беше убит в последния сезон на криминалето. "С Михаил Билалов си говорихме, че текстът е написан с много хумор, лесен е за работа и е удобен за актьорите", казва още Яна.

За първи път в нов сериал се съгласява да играе Анета Сотирова. Тя ще е в ролята на актриса.

Зад камерата застава Виктор Божинов - режисьорът, който работи по всички успешни български сериали. "С него снимахме първите 8 епизода на "Стъклен дом" и оттогава си мечтаех да работим пак заедно", обяснява Яна Маринова. Продуцент на "Връзки" е "Емо вижън". Сериалът ще върви наесен по Тв 7.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес