Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Извънземните от Voca People заредиха София с енергия

05 май 2012, 09:54 часа

Ако си представяте извънземните като малки, зелени лоши човечета - грешите, защото те са бели, забавни, с невероятни гласове... и се наричат Voca People.

Тази вечер космическият кораб Voca People кацна точно в зала 1 на НДК, предаде БГНЕС.

За първи път на българска сцена виждаме нещо подобно – не е театър, но играят, не е мюзикъл, но пеят, не е скеч, но кара всички да се смеят от сърце. Именно това изпитаха всички, дошли на коцерта на Voca People в София.

Енергийното гориво в космическия им кораб беше на привършване, за това осмината чудаци с "неземни" гласове кацнаха при нас, за да си заредят малко енергия. И успяха, защото всички излъчваха такава...

Нямаше как да е иначе, защото всеки един тази вечер участва по малко в щоуто. Хората при Voca непрестанно се сменяха, което направи концерта още по неподправен, с чувство за хумор и много веселба. Талантливите изпълнители комбинираха акапелно пеене с изкуството на модерния бийтбокс, преливаха с уникално майсторство откъси от десетки известни поп, рок и хип-хоп хитове в хармонични мелодии. С парчета на "Спайс Гърлс", Селин Дион, "Нирвана", Елвис Пресли, "Юритмикс", "Бийч Бойс".

Voca Peple разказаха в резюме историята на музиката на Земята, включвайки откъси от Моцарт, Хендел, "Бийтълс", Майкъл Джексън, Мадона и много други. Те дори изиграха с ноти "Кръстникът", "Мисията невъзможна", "Титаник", "Джеймс Бонд", че дори и любимия на всички в детството анимационен сериал "Розовата пантера".

След като заредиха с достатъчно смях и усмивки своя кораб тази странна гласовита раса, попаднала на Земята, отново отпътува... Преди това обаче ни показа, че има място в тази Вселена, където хората са винаги щастливи, зареждат се с енергията на песните и вярват, че "Животът е музика и музиката е живот".

 

Редактор: Яна Баярова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес