Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Извън протокола: Кейт Мидълтън потупва нежно Уилям по дупето (ВИДЕО)

21 февруари 2023, 09:27 часа

Напоследък отношенията в кралското семейство са далеч от скуката и предвидимостта. Явно принц Хари и неговите скандални мемоари отвориха кутията на Пандора и връщане назад няма.

В доказателство, че порядките в семейството на крал Чарлз III вече са съвсем различни, се превръща видео от церемонията по връчването на наградите БАФТА, на която присъстваха принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Двамата са любимци на журналистите и гражданите на Великобритания и винаги са успявали да се държат на ниво - достатъчно сдържано, но винаги приветливо и топло. Но тази сдържаност вече е в миналото. Докато всички обсъждат роклята на Кейт, с която се появи на червения килим, и се чудеха дали не я е носела и преди, се случи нещо любопитно, което още повече привлече погледите към двойката.

В клипа, който ще видите и вие, докато Кейт и Уилям вървят по червения килим, осветявани от светкавиците на фотографите, Мидълтън закачливо потупва Уилям по дупето. Разбира се, този момент не остава незабелязан, а реакцията вече ден по-късно е повече от категорична: всички се забавляват на закачливостта на Кейт.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес