Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Измъкнах се от кошмара: Половинката на Иво Аръков с неприятно преживяване

09 май 2024, 15:18 часа

Половинката на актьора Иво Аръков Габриела Николаева се оплака от неприятно преживяване по празниците. По спешност се налага да посети болница, където среща недобро отношение от страна на лекари и сестри. Приятелката на Аръков, която го дари с момченце миналата година, разказа за случилото се в социалните мрежи.

Снимка: Ivo Arakov/Instagram

Още: Иво Аръков: Всеки трябва да изиграе своята роля

Ето какво е станало

След силна болка, която изпитала, Габриела се влошила и се наложило да потърси медицинска помощ. В поста си тя обяснява, че е отишла в спешното, където пред нея е имало двама души. Разказва, че почти час и половина не е дошъл лекар, който да ѝ обърне внимание. След дълго чакане е приета, но по думите ѝ преглед не е имало. "Преглеждат ме, силно казано, по-скоро ми се карат. Назначават се изследвания." След още време обикаляне из болницата се установява, че жената трябва да бъде хоспитализирана.

Още: Иво Аръков шокира всички с новата си татуировка (ВИДЕО)

"Въпросите, които ми се задават от хирурга по време на прегледа, са меко казано неадекватни. Казва ми се: "Сега слизайте там, откъдето сте дошла и кажете на сестрите да ви пуснат тези системи." - пише Габриела. След още дълго чакане тя решава да си тръгне. "Влизам в кабинета на сестрите с молба да подпиша декларация, че отказвам хоспитализация тук." - разказва в поста си и допълва, че медицинските лица са я изгонили по груб начин.

В крайна сметка тя си тръгва от болницата "без никаква адекватна помощ", както се изразява. За съжаление без нужните медикаменти болките ѝ продължават, защото не успява да намери отворена аптека през нощта. "Аз се прибирам вкъщи с все същите симптоми, но с облекчение, че се измъкнах от кошмара, в който попаднах." - завършва разказа си.

Рядко споделям подобни случки в социалните мрежи. Предпочитам да поддържам позитивния тон. Но след вчера… важно е да се...

Posted by Gabriela Nikolaeva on Monday, May 6, 2024

Още: Пълна промяна за Иво Аръков - вижте как изглежда без коса (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес