Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Издайническата целувка: Изстинала ли е страстта между Кейт Мидълтън и принц Уилям? (ВИДЕО)

14 юли 2023, 20:15 часа

Образцовите отношения между Кейт Мидълтън и принц Уилям открай време са обект на обсъждане в медиите. Целият свят е вперил поглед в тях и следи под лупа какво правят.

След като Меган Маркъл и принц Хари вече са далеч от очите на обществото и забегнаха към САЩ, то в светлините на прожекторите все по-често попадат принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Само преди дни по време на мач по поло двамата предизвикаха доста коментари. Причината е, че Кейт стори нещо, с което озадачи заинтересованите в кралските драми и сега всички се питат: Разделят ли се херцозите на Кеймбридж?

Става въпрос за целувка между двамата на игрището. Вместо да се целунат по устните, както всички очакваха, Кейт Мидълтън обърна буза към съпруга си, целувайки въздуха до лицето му. След този жест публиката веднага обвини Катрин в неискреност и отчужденост, тъй като подобно действие е знак, че отношенията на двойката отдавна са изстинали.

Въпреки това има хора, които смятат тази целувка за общ знак за британска сдържаност. И Уилям, и Кейт не обичат да показват чувства публично, въпреки че е очевидно, че подобни прояви на внимание развалят рейтинга на монархията, пише Fakti. В такива моменти слуховете за изневяра на принц Уилям не изглеждат толкова невероятни. ОЩЕ: Кралски любовен триъгълник: Принц Уилям, Кейт Мидълтън и другата жена

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес