Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ирина Карабаджак от "Ергенът": Записах се на шега, а преживях нещо изключително

01 март 2023, 21:12 часа

Бесарабската българка Ирина Карабаджак, за която се носят слухове, че е победителката във втория сезон на "Ергенът", сподели в социалните мрежи причините да се запише за участие в предаването.

Всъщност нейна приятелка я навила да се включи в "Ергенът", тъй като така и така нямала приятел. Ирина се съгласила, попълнила анкетата и... после забравила. Когато ѝ се обадили, за да я поканят на кастинг, Ирина изобщо не се поколебала и веднага приела. "Дали съжалявам? Това беше най-яркото и запомнящо се изживяване в живота ми. Някой го наричат курорт, други пък казарма, за мен си беше като детски лагер с различна възрастова категория. С голям интерес и нетърпение ще следя всеки един епизод! Обещавам да бъде горещо и забавно", пише Карабаджак.

Ето какво гласи целият пост на Ирина: "В един горещ, летен ден ми стана скучно и една приятелка ме подкукуроса, че съм без парньор и би било добре да се запиша за кастинга на реалити шоу на Ергенът2! Тогава попълних анкетата на базик и съвсем забравих за това. След месеци пребиваване в Молдова, реших да се върна до България, да си събера багажа и да се местя обратно към родният ми край. Бях решила преди това да отида за една седмица на любимото моренце. Получавам телефонно обаждане с предложение да дойда за кастинга без да се замисля, незабавно отговорих, че ще се явя с голямо удоволствие.

Та ето ме след избраните 25 участнички на това реалити предаване.

Дали съжалявам? Това беше най-яркото и запомнящо се изживяване в живота ми. Някой го наричат курорт, други пък казарма, за мен си беше като детски лагер с различна възрастова категория.

С голям интерес и нетърпение ще следя всеки един епизод! Обещавам да бъде горещо и забавно.

Не бъдете строги и не съдете харата по първо впечатление, дайте им малко време за изява ако си мислите, че бяхме скандални, това е само НАЧАЛОТО! 

Моля всеки от вас, които не си закупи пуканки да го направи НЕЗАБАВНО! 

Прегръщам Ви!"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес