Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Инес де Рамон много се надява да се омъжи за Брад Пит

23 септември 2024, 15:28 часа

Източник от близкото обкръжение на Инес де Рамон е разказал пред "Daily Mail" как 31-годишната дизайнерка на бижута се опитва да спечели доверието на своя любим - 60-годишният холивудски актьор Брад Пит.

Двамата все по-често се появяват заедно, а на филмовия фестивал във Венеция се представиха като двойка и позираха уверено пред фотографите.

Още: Брад Пит започнал да се къпе по-често, благодарение на Инес де Рамон

С предпазливост към прогрес

Снимка: Getty Images

Според информацияата Инес е много предпазлива - например, тя е поставила изискване към приятелите и семейството си никога да не говорят публично за нея и връзката ѝ с Пит. И дори е накарала колегите си да подпишат споразумения за неразкриване на информация, за да не стават публично достояние подробности за отношенията ѝ с актьора. Всичко това Инес прави, за да не си помисли Брад, че тя го използва за слава или пари.

"Тя е много внимателна, защото обича Брад и иска той да ѝ се довери, защото се надява един ден да се омъжи за него. Тя наистина се притеснява. Инес знае, че Брад презира жените, които не могат да си държат устата затворена. Той постоянно се притеснява, че ще бъде използван за слава", казва източникът пред "Daily Mail", цитиран от БГНЕС.

Още: Брад Пит и Джордж Клуни готвят нов филм за "Бандата на Оушън"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес