Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Имат ли край претенциите на Луна във Vip Brother?

16 ноември 2017, 11:35 часа

Още първите дни от престоя си във ВИП Къщата фолк дивата Луна се заявява като истинска принцеса. Тя демонстрира поведение на единствената кралица на дома, която търси своите лакеи. Безкрайните ѝ изисквания към всички съквартиранти са нелепи и дори обидни. Луна заявява себе си още във визитката си, с която се представя за предаването, че е провокативна и специална.

Специална ли е Луна и имат ли почва нейните прекомерни изисквания към всички останали, но не и към самата себе си? Това ли е Вип поведение? Истинските принцеси винаги ли са безкрайно капризни и взискателни?

Луна твърди, че ще бъде себе си – истинската Луна, безкомпромисна и такава каквато е. Дали това е така обаче? Не е ли заучен образ на провокация и и прекомерно демонстриране на личността, което е далеч от нормално поведение в реалността? Дали това не е образ, изграден от психолози преди влизането ѝ в къщата, който тя следва с имиджова цел?

Една единствена, тя претендира за класа, която обаче трябва да докаже пред зрителите на малкия екран. Смела и безкомпромисна тя влиза в пререкания с всекиго. Провокира и жили без да никакви притеснения. Още с влизането си направи фурор – появи се на кон. Разбира се, с тази изява тя си навлече някои пикантни коментари в интернет.

Първото ѝ спречкване се състоя още първите минути на формата, с което натежа нейния характер. Под прицела на пиперливия ѝ език веднага попадна Людмила Захажаева, която Луна нарече „Червената шапчица“. След това захапа и Кирил Симеонов и разбира се развихри в скандала с Дебора.

Още от старта на предаването Луна заяви, че ще подлуди всички съквартиранти. Остава да видим дали те ще търпят дълго нейните принцески прояви или ще успеят да ѝ се противопоставят.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес