Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиана Раева с неочаквана постъпка към Краси Радков (ВИДЕО)

24 април 2024, 13:33 часа

Във вторник вечерта (23 април) водещият на Dancing Stars Краси Радков влезе в ролята на матадор, впусна се в пасо добле и закри танцовия двубой с Алекс Раева, която се представи на дансинга миналата седмица.

Още: Алекс Раева и Краси Радков направиха неочаквани признания за Dancing Stars (СНИМКИ)

Журито оцени всеки елемент от изпълнението му - от старанието, през чувството за хумор до перфектно изпънатите червени чорапи. Комикът, който преди 15 години остана втори в Dancing Stars и на шега твърдеше, че е ощетен, получи неочакван жест от Илиана Раева.

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

Реакцията на съдийката

Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси и му връчи купа."Краси, ти чака 15 години талантът ти да избухне и да ми натриеш носа! С този танц доказа, че може би, но не е много сигурно, навремето си бил ощетен. Приготвила съм ти една купа да ти се реванширам", каза с голяма усмивка Раева след изпълнението на Краси и професионалната танцьорка Таня Балтова.

@dancingstarsbulgaria

🐂🎯 Краси Радков отвърна мощно на танцовия удар на Алекс Раева. Заедно с Таня изпълниха зашеметяващо пасо добле. 💥 „За мен най-важното е да направим хубав танц, за да се забавлява публиката. Всичко се прави в името на зрителя“, коментира той.

♬ original sound - Dancing Stars Bulgaria

Още: Елиминационен двубой в Dancing Stars. Вижте коя двойка отпадна (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес