Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ицо Хазарта: Гласецът на Местан много добре пасна на парчето "Хип-Хоп"

22 май 2014, 10:40 часа

Само преди няколко дни Ицо Хазарта пусна самостоятелното си парче "Хип-хоп". Днес бе поканен в сутрешния блок на БТВ, за да разкаже повече за песента.

На въпрос дали има обидени от текста й, Хазарта отговаря, че няма такива, дори хора от цяла България пишат хубави неща за нея, но вероятно няколко напрегнати покрай матурите ученика говорят безсмислени неща.

"Четох, че това парче е срещу Димчо, защото той има по-меко произношение. Не е така и се радвам, че той има толкова добро чувство за хумор.Димчо всъщност също ще участва в поредицата One Shot.

Клипът е заснет наведнъж и се очаква поредица от още много такива. Не е измислено от нас, има го в много държави.

Всеки път, когато има избори, на нас ни се обаждат повечето партии, но никога не бихме го направили. Не бива да се прави това. Знаем как наричат жените, които са готови на всичко, за да изкарат някой лев. Същото е и с изпълнителите. Много се срамувам, че преди време разсъждавах, че ще взема пари откъдето мога.

Имам партия, която подкрепям, не крия, но не мисля, че това е начинът - да пея за нея.

Обстановката в момента изобщо не е приятна, не е и смешна. Това са хората, които проемат и отхвърлят закони и управляват цяла една страна.

Гласецът на Местан много добре пасна на бийта, нищо особено не ме е впечатлило в него. Иначе съм забелязал, че той много харесва своя глас и това е един повод да си го има и в песен. Институтът, към който той принадлежи, го е научил да не реагира на такива дребни неща. (цитатът: "Точно този аспект на въпроса не е релевантен към политическата отговорност. Не става въпрос за спомени, става въпрос за един добре организиран, добре премислен сценарий").

Песента е направена, за да се забавляват хората, няма хейт. Повечето хора, които работят в тази сфера не са от София и слава богу има конкуренция.

Хазарта добави още, че подготвя солов албум, но не пожела да разкрие повече подробности около него, защото по негово мнение големите очаквания, пораждат големи спънки.

 

 

 

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес