Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И в "Един за друг" влизат популярни личности. Вижте кои са ясни засега

14 февруари 2023, 19:06 часа

Предаването за двойки, които трябва да докажат любовта си чрез всевъзможни изпитания - "Един за друг", също ще залага на известни личности сред участниците в новия сезон. Първият епизод е на 17 февруари от 21 часа по NOVA.

Не всички имена, които ще се впуснат в предизвикателствата за двойки, са ясни, но някои от по-популярните изтекоха в мрежата. Една от двойките са Артьом Анатолиевич-Арти и Кристина Дончева. Кристина участваше в музикалното шоу "Гласът на България" и получи предложение за брак от Артьом, което беше излъчено по телевизията. Информацията, че двамата ще са една от двойките в "Един за друг" предизвика бурни реакции сред феновете на предаването. Мнозина са ядосани, че и в шоуто, водено от Емо Чолаков, вече има популярни лица - нещо, което преди е отличавало предаването от всички останали телевизионни формати.

Организаторите съобщават, че сред участниците зрителите ще разпознаят и една от бившите адреналинки на "Господари на ефира", но коя точно все още не е ясно. Сред останалите двойки ще видим още влогъри, стилист, юрист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар.

Ето какво още казват от екипа на предаването: Част от участниците са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - партньорите са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48.

Както вече стана ясно, актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес