Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И Галин скочи жестоко на Тото (ВИДЕО)

22 август 2023, 14:50 часа

След скандалния епизод на подкаста "При Тото", в който рапърът се заливаше от смях на циничния разказ на Тити Папазов, за това, как е подстригал насилствено свое гадже заради изневяра, във вълната от недоволство към Тото се включи и поп-фолк изпълнителя Галин. 

Вижте още: Виктор и Евгени от "Ергенът" купонясват заедно на морето (ВИДЕО)

Собственик на Алфа Мюзик припомни как през 2017-а, след обаждане на продуцентите на VIP Brother, отишъл да подкрепи рапъра на финала на риалитито, в което Тото стана големият победител.

Той беше много благодарен. Винаги когато сме се виждали е бил много любезен. Смятам, че само и единствено хубаво е видял от мен. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес“, разказа Галин във видео в своя Instagram.

„Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. Със всеки, който му гостува в предаването е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва“ – добавя той и подчертава: “Самият факт, че някой е бил пич към теб, а ти не му отвръщаш със същото, истината е, че ти не си пич – това е”, категоричен е поп-фолк идолът.

Вижте още: На 65 Илиана Беновска взриви мрежата с тази СНИМКА по бански

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес