Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И David Guetta сред хедлайнерите на EXIT 2013

30 май 2013, 11:52 часа

Една от иконите в електронната музика ще стъпи на една от емблематичните сцени, EXIT Dance Arena – David Guetta ще излезе пред близо 25 000 души на 13 юли, събота. Очаква се най-известният в момента DJ да пренесе публиката през типичните за него техно бийтове, електрото, взривяващо всички сетива, за да се стигне до класическите му хитове с топ артисти от целия свят.

Организаторите на EXIT обещават сетът на David Guetta да е едно от най-запомнящите се електронни преживявания за 2013-та, като се очакват над 25 000 зрители. Хитовете му “When Love Takes Over”, “Memories” и “Sweat” покоряват всички клубове от Токио до Ибиза, а сред артистите, с които Guetta работи, са имена като Мадона, Риана, Snoop Dogg, Akon и много други. През 2011 г. оглавява класацията на DJ Magazine за ТОП 100 диджеи в света, спечелил е две награди Grammy, има продадени албуми в над 5 милиона копия и освен всичко останало има водеща роля в Jack Backs Records, които продуцират изгряващи диджеи и артисти, посветени на електронната култура.

David Guetta споделя, че за него „няма значение дали бийтът, който прави ще се завърти по радиата и ще се превърне в хит, или дали записът ще се хареса на диджеите; най-важното е хората да танцуват и да се забавляват“.

Започнал кариерата си от ъндърграунд клубовете на Париж, през поседните две десетилетия Guetta е определян като пионер на френския хаус, артист, продуцент, диджей, собственик на лейбъл и абсолютна икона в света на електронната музика с уникален усет за това кое ще бъде модерно утре.

Повече за EXIT 2013 (10-14 юли) може на научите от официалния сайт на фестивала, както и от фейсбук страницата му.

Красимира Тотева

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес