Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хулио Иглесиас възражда старите си хитове

27 април 2012, 14:05 часа

 

 

Хулио Иглесиас - любими певец и композитор на поколения меломани. Неговата кариера бе белязана от безпрецедентен успех. За всичките години на сцената той издаде 77 албума на 14 езика. Зад гърба си има над 300 милиона продадени копия, хидяди концерти по цял свят и незабравими шлагери, които се пеят и днес. Всички тези постижения ни дават право да го наречем един от най- успешните и забележителни изпълнители в съвременната музика. Неговите песни докосват сърцата на хора от цял свят и остават там завианги без значение от езика, на който са изпяти.

Скоро Хулио издаде новия си двоен студиен албум "1", който съдържа 35 от най-обичаните му песни. Този път емблематичните му парчета са записани с нов по-модерен аранжимент. Легендарният изпълнител ни предлага една двойна колекция. От първия диск можем да си припомним най-големите му англоезични хитове, докато във второто CD са включени всички евръгрийни на испански език.
Албумът вече е с мултиплатинен статус в страните, в които беше издаден - Испания, Бразилия и цяла Латинска Америка.

Певецът посвещава новия си продукт на своята публика. На всички тези хора, които в продължение на 44 години са слушали и обичали неговата музика. Той споделя,че именно те са му давали сила през всички тези години да върви напред.

 

Редактор: Боряна Кръстева

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес