Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

H.M.S.U. закриват сезона с безплатно парти на Disphonia

14 май 2013, 14:31 часа

В края на работната събота – 18 май, движещата в България организация H.M.S.U., е подготвила едно парти с толкова много причини, че е трудно да останеш пасивен поне към една от тях. Събитието е само ефирна интродукция към 13-тото издание на най-стария балкански фестивал, който ще се проведе в края на юни на Стамболовата поляна, до хижа Момина Скала в Национален Парк „Витоша“.

За да загатнат какво може да се очаква следващия месец, организаторите са поканили специален гост за партито – гърците от Disphonia. Талантливите съседи са едни от любимите балканци на българската публика, а от последното им идване двамата издадоха редица парчета за популярни лейбъли като SOM и Mindtech, което прави тяхното участие още по-желано.

Във връзка с предстоящите горещи месеци и смяната на затворени пространства с открити територии и зелени площи, момчетата от HMSU подобаващо закриват сезона с тематична музикална вечер. На нея ще може да чуем и редица български артисти, които определяха дръм и басс тенденциите на локалната сцена през последните няколко месеца. На разположение на феновете ще бъдат две от залите и терасата в Парти Центъра, а организаторите обещават да отворят и още пространство при запълване на капацитета.

В голямата зала освен Disphonia ще може да чуем и HMSU артистите Mocks, Ogonek, acidtrip, Targy и Konspirator, а EXo и Bzzzt ще направят закриващ b2b сет. По двойки ще действат и родните таланти в другата зала Xonic b2b Criteria (Fruit Sessions), Yango b2b Gichev (Remurder), Faith b2b Techdown (Underground Warfare), Harsher b2b Boogieman (Techsys Rec.) и Fiks b2b Dubficial (Chronic Vibez). Още един акцент на вечерта е и рожденият ден на един от основателите на HMSU – Targy, който обещава да направи ексклузивен сет за специалния случай.

Вратите на Парти Центъра ще отворят в 22:00ч, а безплатно влизането ще е до 00:00ч. След полунощ цената ще бъде 5 лв.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес