Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хари, Кейт и Уилям - герои в света на Warner Bros

28 април 2013, 16:34 часа

Младото кралско семейство Кейт Мидълтън и принц Уилям, както и по-малкият принц Хари, посетиха студиото на Warner Bros. в Лийвсдън край Лондон за официалното откриване на снимачните павилиони, съобщи "Венити феър". Кралската тройка с любопитство разглеждаха атрибути и декори, използвани във филмите за Батман и Хари Потър.

Високопоставените гости задавали множество въпроси на техниците от Warner Bros. Херцогинята на Кеймбридж се чудела дали наистина черният рицар Крисчън Бейл е яхал батмобила и батпода, докато съпругът й Уилям разглеждал с любопитство гардероба на човека-прилеп. С чувство за хумор синът на принц Чарлс и лейди Даяна се обърнал към екипа с думите: "На седмото небе съм поради факта, че видях истинските батмобил и батпод... Да питам за всеки случай не предлагате ли и модели със седалки за бебета?". Уилям и Кейт очакват първото си дете, което трябва да се появи на бял свят през юли.

Принц Хари пък бил очарован да се потопи в света на единствения си съименник, който е по-известен в света от него - Хари Потър. Уилям се пошегувал, че брат му за първи път вижда "на живо" говореща сова и помолил екипа на студиото да не казва на Хари, че тя не е истинска.

Тримата представители на кралския двор не били сами при обиколката си на павилионите. Там имало деца с родителите си, които разглеждали експонатите.

Заради подухващият вятър Кейт Мидълтън непрекъснато придържала полите на роклята си, тъй като повеите непрекъснато се стремели да покажат повече от изваяните й крака.

 

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес