Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Горчиво: Няма да повярвате коя звезда от "Ергенът" минава под венчилото (ВИДЕО)

28 май 2024, 16:35 часа

Макар че на малко от участничките в романтичното риалити "Ергенът" им провървя във формата, то след излизането им от шоуто повече от тях успяха да направят повече от успешни телевизионни кариери. Доказателство за това е Виктория Капитонова, която е чест гост в различни телевизионни състезания.

Вижте още: Борис Дали хвърли феновете си в шок с новия си бизнес

Лошата новина за феновете на красавицата е, че сърцето ѝ не е просто заето, а скоро ще бъде и булка. За това се похвали сама Виктория в Instagram, където сподели кадри от моминско си парти в Гърция, което е било на яхта.

Капитонова сподели пред "Телеграф", че ще прекарат една седмица на яхта, обикаляйки най-различни острови. „Забавляваме се с момичетата, прекарваме си страхотно. Засега нищо няма да коментирам за сватбата. Тръгнахме от Санторини, а в момента сме край остров Йос”, казва тя пред ежедневника. Една от близките й приятелки издава, че цялата организация е от тях и Вики до последно не е имала идея къде ще бъде моминското й парти.

Вижте още: Топ красавица от Dancing Stars ще води в предаването "Преди обед"

Тя не знаеше, че отиваме в Гърция. Единствено ѝ казахме да си вземе дрехи за топло място, тайно купихме билети и запазихме яхта. Също така предварително подготвихме еднакви бански, дрехи и сетове. По цял ден си правим снимки и партита с тематично облекло“, споделя едно от момичетата.

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес