Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гери-Никол отрече да е била арестувана в Париж* (Видео)

28 юли 2018, 14:30 часа

Тийн любимката Гери-Никол опроверга появила се информация, че е била арестувана за нарушаване на обществения ред, докато е била в Париж.

По-рано британският таблоид Daily Mail публикува материал за случката, според който Гери и нейна приятелка решили да "туъркват" (вид провокативен танц) на натоварения булевард, водещ към Айфеловата кула. Действията им били част от предизвикателство, а младата певица дори е качила клипче в профила си в Instagram с текст "Мястото няма значение".

Полицията обаче явно не е била на това мнение, защото се е намесила по време на "изпълнението" на Гери и приятелката ѝ и ги е арестувала за нарушаване на обществения ред.

Под видеото в Instagram има множество различни коментари, като мнозина критикуват варненката за опасните ѝ действия, които са можели да предизвикат катастрофа, докато други я оправдават и казват, че просто се е забавлявала.

Малко по-късно през деня Гери-Никол публикува официално опровержение на информацията.

"Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва докато колите са спрени на светофара и приключва /както е видно и от клипа/ с пускането на движението. Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг / което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите/. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта", написа Гери в официалната си страница във Facebook.

*Новината е обновена.

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris 😂🇫🇷👭

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес