Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Христов: Всички, които управляват музикалния пазар, заслужават да са трупове! (СНИМКА)

09 февруари 2024, 12:45 часа

Георги Христов е от известните личности, които не се притесняват да изказват мнението си, макар то да не е удобно за мнозина. 

60-годишната естрадна легенда нападна остро музикалните продуценти в България. Феновете му смятат, че катализатор за гневните му думи е самата Саня Армутлиева, срещу която неведнъж са изригвали и други изпълнители. Ето какво каза Георги Христов пред „България днес“.

Вижте още: Любима риалити звезда влиза в Hell’s Kitchen (СНИМКА)

"Всички, които са на ключови позиции и си разпределят нашия музикален пазар, заслужават да са трупове! Те са едни некадърници, които пият кръвта на младите изпълнители! Когато един артист има какво да каже, когато има своите заложби, той ще премине и през трупове, ако се наложи.

Много се радвам, че такива млади хора като Невена въпреки трудностите, които ги съпътстват, въпреки спънките, които получават от разни навикани и разпределили си пазара фирми, които им пречат, намират сили да ги стъпчат и да продължат напред. И така трябва, защото стига вече шуробаджанащина в нашата държава! У нас нищо не се е променило за добро, за съжаление".

Любимият певец присъства на промоцията на дебютния албум на самата Невена, която ни е позната от участието ѝ в "Х Фактор".

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес