Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гаджето на Брад Пит подаде документи за развод

21 февруари 2023, 12:17 часа

Приятелката на Брад Пит - Инес де Рамон, най-после е подала документи за развод с Пол Уесли, с когото са женени от повече от три години. Според документите, Де Рамон посочва "непреодолими различия" като причина за молбата ѝ за развод.

Инес де Рамон и Пол Уесли са женени от повече от три години, но през април 2022 г. техен представител съобщи, че двойката се е разделила. На 17 февруари Пол пръв е подал документи за развод, в които посочва същата причина. Нито той, нито съпругата му искат някакво обезщетение или финансова издръжка.

Преди брака си с Инес, актьорът от "Дневниците на вампира", бе женен за за модела Тори ДеВито, но бракът им продължи само две години - от 2011 до 2013 г.

Източници, близки до Брад Пит, разкриват, че той оказва изключително голяма подкрепа на Инес Де Рамон, за да може тя по-лесно да се справи с емоционалното изтощение покрай развода ѝ. Двамата бяха забелязани за първи път през ноември миналата година на концерт на Боно в Лос Анджелис. Оттогава двойката е засичана на множество места и събития, включително на премиерата на най-новия филм с Брад Пит - "Вавилон".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес