Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филипинска жега, влага и животинки: Ето какво очаква участниците на "Островът на 100-те гривни"

05 юли 2024, 13:39 часа
Реклама

За кратко време няколко участници в телевизионни екстремни риалити формати се включиха в игрите на "Островът на 100-те гривни", където се поставиха "в обувките" на участниците, за да преживеят емоциите от обстановката, в която ще се реализира новото предаване. В интервю за "Преди обед" по bTV Мирела Илиева и Теодора Мудева от "Игри на волята", Верислав Туджаров от Survivor и влогърът Асен Кукушев разказаха за преживяното и споделиха впечатленията си от игрите на острова.

Още: Любим участник във "Фермата" влиза в "Островът на 100-те гривни" (СНИМКИ)

За битките и живота в новото предаване

Звездите разказаха, че мястото не е лесно за оцеляване. Те разкриха, че обстановката там не е като да отидеш на море или планина в България, защото не знаеш на какво можеш да попаднеш. Макар за кратко те успяват да се поставят на мястото на участниците и да изпитат емоциите от лагера, в който трябва да живеят. Стана ясно, че участниците в предаване ще имат много игри, които трябва да изиграят. "Ние успяхме да се впуснем в няколко само за да тестваме и да видим какво е. Не мога да кажа, че сме се справили зле" – разказа Асен Кукушев, който досега няма опит в подобни риалити формати, но признава, че по време на игрите е бил изключително "ентусиазиран и надъхан".

Стратегическата игра

"Психиката ти се тества постоянно. Едно от условията е това, че ти не можеш да презаредиш, не можеш да си починеш. Няма как, винаги си в мизерията, в глада и в напрежението. От друга страна е самата игра, която постоянно трябва да следиш какво се случва около теб, какво правят другите, какво ще правиш занапред, защото това е много стратегическа игра. В стратегическата игра трябва винаги да си в час, защото иначе си заминаваш." – разказа Туджаров.

Още: Диляна Попова влиза в "Островът на 100-те гривни" като амазонка (СНИМКИ)

Гривните – твоят живот

Туджаров обясни за значението на гривните. "Гривните всъщност са ти животите в играта. Всеки започва с три гривни и впоследствие те се залагат. Но има и една част с късмети. Всяка вечер се върти колело, което показва номер. Гледа се кой има номер с тази гривна и той става нещо като главатар на деня. Той избира кои да ходят на битка. На тези битки се залагат въпросните гривни." Той сподели и че играчите ще имат възможност да се спасяват, като могат да дават от своите гривни на други играчи. "Това ти е наистина животът в тази вселена. Това шоу е толкова отворено", каза още той.

За битките и психиката

"Битката беше на доста добро ниво. Ние я изпробвахме. Има си вода, трасе, интензивна е. Участниците ги чакат доста тежки битки." – разказа Мирела и допълни, че със сигурност условията на живот на острова са много по-тежки от това, което са преживявали в другите риалити формати. "Не знаеш какво да очакваш" – призна и Теодора Мудева. "Когато си в родината си малко или много ти познаваш растителността, познаваш откъде какво може да излезе. Докато толкова далеч оттук абсолютно не знаеш какво има там и колко е опасно то за теб." – каза още тя. Четиримата разкриха, че дори в стаите им е имало гекони и паяци.

Туджаров споделя мнението си, че физически новото шоу се доближава до Survivor като условия. От гледна точка на психическите условия обаче е доста по-тежко. "Първо, защото всичките битки са индивидуални. Там нямаш отборни битки, не можеш да разчиташ на другите, винаги разчиташ на себе си. А освен това трябва си в добри отношения с всички участници."

Още: Новият сезон на Big Brother ще се превърне в "Игри на волята"?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес