Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Буков показа снимки от болницата: Много ме е яд, даже си поплаках (СНИМКИ)

10 март 2023, 16:20 часа

Както стана ясно, здравословното състояние на Филип Буков не му позволява да продължи участието си в Survivor и той трябваше да напусне формата.

Въпреки идеалната форма, в която се намира, многото хъс и желание за победа, Филип колабира няколко пъти и след обстоен преглед от лекари, получи забрана да продължи по-нататъшно участие.

Самият Филип публикува в своя Facebook профил снимки от болницата и написа следното: "Изписаха ме и скоро излитам за любимата България!

Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство.

Тръгвам за милата ни родина и имам много да разказвам.

Много благодаря на @official.btv и @survivor_bg за невероятна възможност, незабравимото преживяване и положените грижи предвид състоянието ми. Вярвам, че най-доброто предстои!"

Изписаха ме и скоро излитам за любимата България! Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял,...

Posted by Philip Bukov on Wednesday, March 8, 2023
Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес