Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове могат да участват в новия клип на Стан Колев

12 септември 2013, 12:15 часа

Всички гости на лайв шоуто STAN KOLEV & FRIENDS LIVE 2, което ще се проведе на 13 септември (петък) в клуб Blender биха могли да участват в новия клип на диджея „Event Horizon” към съвместното му парче с народната певица Албена Вескова от ансамбъл „Българе”.

„Историята разказва за една "малка мома", автентичен фолклор е”, разказва Албена Вескова и добавя - „Идеята ни със STAN KOLEV беше да съчетаем миналото със сегашното и бъдещето като по този начин покажем, че фолклорът макар и ситуиран в миналото, може да има място и в сегашното и в бъдещето време, да влезе в клубовете и да намери път към младите хора и да им се хареса.” В ролята на малката мома е Боряна Костова - годеница на Stan Kolev и без съмнение една от най-красивите техно диджейки в света, която в началото на клипа носи носия като символ на традицията, но по-късно се оказва модерно облечена в клуб Blender по време на STAN KOLEV & FRIENDS LIVE 2. Именно по време на лайв изпълненията ще се заснемат кадри, които в последствие ще влязат във видеото.

Остатъкът от клипа вече е сниман на локации като Cacao Beach, пристанище ¨Марина Диневи¨ в Свети Влас и впечатляваща луксозна яхта, а спонсор на клипа е бизнесменът Георги Манев от Бургас, който е един от най-големите фенове на STAN KOLEV. Вдъхновени от работата си по „Event Horizon”, STAN KOLEV и Албена Вескова са направили още едно съвместно парче, което ще влезе в предстоящия албум на диджея, а народната певица сподели, че непрекъснато получава писма от Индия, Египет, Русия, Холандия и Америка, от хора впечатлени от Event Horizon. В социалните мрежи STAN KOLEV кани официално всичките си фенове да станат част от видеоклипа, чиято премиера ще бъде в края на октомври.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес