Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фен снима под полата на Шакира, а тя реагира светкавично (ВИДЕО)

17 септември 2024, 10:18 часа

Певицата Шакира преживя нещо не особено приятно, но за сметка на това даде добър урок на всеки, който си мисли, че може да се държи неуважително спрямо нея.

Любопитната случка се разиграва по време на снимките на новата песен на колумбийката "Soltera". Парчето е с модерния за целия свят регетон и предразполага към танците, в които Шакира е най-добра. От клипа, който се разпространи скоростно в интернет, се вижда как бившата съпруга на Жерар Пике се качва на подиума, за да танцува. Докато се движи в ритъма на музиката обаче, изпълнителката забелязва, че фен я снима с телефона си под полата ѝ. Разбира се, това никак не се харесва на Шакира, която прави някакви определни знаци към човека, подръпва роклята си надолу и слиза от подиума.

Още: Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Втора версия за случилото се

Според друга версия обаче не е имало никакъв фен, който да снима под полата на Шакира. Запознати твърдят, че по време на заснемането на видеоклипа към новата ѝ песен, на певицата е казано, че не трябва да застава точно там на подиума, затова тя разменя думи с човек от екипа и слиза, за да се презаснеме сцената.

Още: Тъмнокож, красив, търсещ слава: Това ли е новото гадже на Шакира? (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес