Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фен на "Съдебен спор" си татуира Жоро Игнатов (СНИМКА)

04 август 2023, 21:12 часа

Определено има един човек, който не искате никога да ви звънне на вратата и това е култовият репортер от "Съдебен спор" Жоро Игнатов. Е, фен на предаването не само, че не се плаши от лика на репортера ами дори си го татуира на крака. За това се похвали самия Игнатов в социалните мрежи, където публикува снимка с татуса и в типични си ироничен стил написа под нея: "Някой ме е татуирал на крака си. Скоро и на други места"

Вижте още: Дъщерята на Ванко 1 празнува рожден ден с Благо Георгиев (СНИМКИ)

Именно Игнатов е човекът, който избира казусите и събира материалите по тях. Той е юрист и успява компетентно да разисква междусъседските войни, с които обикновено е пълно предаването.

От септември култовото съдебно риалити се завръща в ефир за 14-ия си сезон, което е постижение, с което малко други телевизионни предавания могат да се похвалят. Водеща отново ще бъде Нана Гладуиш въпреки желанието ѝ в последното време да се оттегли от екрана. Нана иска да се посвети на тенис кариерата на сина си и да пътува с него възможно най-често по състезания, но зрителите настояват за нейното присъствие. Тя ще се редува с новото попълнение в екипа Десислава Тасева.

Вижте още: Симона Загорова показа новото си гадже (СНИМКИ)

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес