Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ФБР спря разследването срещу Брад Пит

23 ноември 2016, 08:15 часа

Американският актьор Брад Пит, който се развежда със съпругата си Анджелина Джоли, беше оправдан по обвиненията, че се е държал жестоко към едно от децата си по време на полет, съобщи ФБР.

Обвиненията бяха свързани с инцидент с 15-годишния син на двойката Мадокс. Предполагаемата простъпка на Пит станала през септември по време на полет между Франция и Лос Анджелис. Антуражът на Джоли твърдеше, че актьорът е ударил тийнейджъра, припомня БГНЕС.

"В отговор на обвиненията (бел. ред. - за действия) по време на полет (...) на Брад Пит и децата му, Федералното бюро за разследване извърши преглед на обстоятелствата на инцидента и няма да продължи разследването", съобщи ФБР в изявление.

Петдесет и две годишният актьор, който заедно с Анджелина бе половината от най-интригуващата двойка в Холивуд "няма да бъде обект на никакви обвинения по този въпрос”, уточни ФБР. Това е втора победа за Пит, който вече бе оправдан от службите за закрила на детето.

Джоли, която е на 41, подаде молба за развод през септември, позовавайки се на непреодолими различия. Тя иска пълно попечителство над шестте им деца, докато Пит иска то да е съвместно. Според извънсъдебно споразумение, постигнато с посредничеството на социалните служби, актрисата засега има пълно попечителство над децата. Три от тях, сред които и Мадокс, са осиновени. Всички те живеят в момента в под наем в къща в Лос Анджелис.

Брад Пит има право на посещения под контрола на психотерапевт.

Звездната двойка, наречена "Бранджелина", сключи брак във Франция през август преди две години. Двамата живееха заедно от 2004 г. насам.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес