Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето къде завършват кралските сватби...

05 юни 2018, 13:22 часа

Ако кралските слухове са верни принц Хари и Меган Маркъл ще прекарат своя меден месец в Канада, в пустинята във Феърмонт Джаспър Парк Лодж. Това ни накара да си мислим: Къде другите кралски особи са прекарали своите медени месеци.

Ето класация на най-добрите дестинации:

9. КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ И ПРИНЦ ФИЛИП: БАЛМОРАЛ

Тя всъщност е само принцеса по това време (вижте сезон 1 на The Crown за повече информация), но кралица Елиз и нейният нов съпруг решили да отпразнуват началото на съвместния си живот в Birkhall Lodge, част от Balmoral Estate в Шотландия, който и до днес е действащ и приема посетители от цял свят. Освен това, имотът е бил собственост на чичото на Филип, така че не може да се каже, че са пътували много по време на медения си месец.

8. ПРИНЦЕСА ДИАНА И ПРИНЦ ЧАРЛЗ: СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И БАЛМОРАЛ

Дито Балморал. След като плават около Средиземно море на личната яхта на кралското семейство Britannia, двойката се присъединява към останалата част от новото семейство на принцеса Диана, включително и самата кралица, в Шотландия, където прекарва известно време в ловната част на имението.

7. ПРИНЦЕСА АНН И КАПИТАН МАРК ФИЛИПС: КАРИБИТЕ

Друга кралска сватба, друга обиколка на Британия: дъщерята на кралица Елиз, известна още като леля на принц Хари, също избра да обикаля Карибите на борда на кралската яхта. Но не уцелили хубаво време. Оказва се, че бурята и бушуващите вълни им докарали морска болест и развалили почивката им.

6. МЕГАН МАРКЪЛ И ПРИНЦ ХАРИ: КАНАДА

Повтаряме: Предполага се, че ще пътуват до Канада. Fairmont Jasper Park Lodge е луксозен планински курорт, който е толкова елегантен, колкото и шик с кабина от 6000 квадратни метра, известна като "Royal Retreat", където Хари и Меган ще останат. Оказва се, че нощувката им ще струва скромните за кралското семейство 380 долара на вечер.

5. САРА ФЪРГЮСЪН И ПРИНЦ АНДРЮ: ПОРТУГАЛИЯ

Двойката, за разлика от останалите описани до момента, искала да започне съвместния си живот под парещото слънце на Азорските острови… отново на борда на Британия.

4. КАМИЛА ПАРКЪР и ПРИНЦ ЧАРЛЕС: ГЪРЦИЯ И БАЛМОРАЛ

Вторият път е за щастие , нали? Принц Чарлз води дългогодишната си любов на гръцките острови. Разбира се, имаше и спиране на Балморал - семейното задължение, може би - но определено е и обновяване, след медения месец с лейди Ди.

3. ПРИНЦЕСА МАРГАРЕТ И ЛОРД СНОУДОН: КАРИБСКИТЕ ОСТРОВИ

След изливането на шампанското в Бъкингамския дворец този (малко противоречив) кралски наследни е избрал за меден месец Карибския басейн, като прескача острови между тропически места като Антигуа, Тринидад и Музика. Според кралските доклади те се върнали изключително "бронзови". Ето на това се казва меден месец.

2. ГРЕЙС КЕЛИ И ПРИНЦ РЕНИЕ: СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И МАЙОРКА

Младото кралско семейство заминава на седем седмичен круиз около Средиземно море на своята 147-футова яхта - сватбен подарък от Аристотел Онасис - с планирана спирка в Майорка. Истински меден месец.

1. КЕЙТ МИДЪЛТЪН И ПРИНЦ УИЛЯМ: СЕЙШЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ

Две думи: Частен остров. Да, Уилс и Кейт изчезнаха в Сейшелските острови за отдалечено и под радара бягство в тайно скривалище, където да се препичат на спокойствие и да се гмуркат в тюркоазени води. Обичаме техния (кралски) стил.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес