Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кое е единственото нещо, от което Дейвид Бекъм искрено се срамува (СНИМКИ)

14 юли 2023, 17:37 часа

Популярни личности като Дейвид Бекъм, които цял живот са смятани за красиви, за секссимволи и са примери за безупречна външност, рядко говорят за несъвършенствата си. А те определено имат такива, просто ги прикриват много добре.

Самият Бекъм сам е признал кое е единственото нещо, от което искрено се срамува през целия си живот. И макар да е само едно, все пак го поздравяваме за смелостта да си признае, че е допуснал нелепа грешка.

Става дума за една от прическите, които Бекъм избира през 2003 г. Тогава той е с по-дълга коса и си прави плитки, докато е на почивка във Франция. Проблемът дошъл, когато се оказало, че Бекъм ще се срещне с Нелсън Мандела, а видът, в който била косата му, бил крайно неподходящ.

"Бяхме там със семейството и една от приятелките на Виктория, която е фризьорка. Попитах я дали може да направи нещо с косата ми и тя каза: "Искаш ли cornrows? (плитки, при които косата се сплита близо до скалпа)", а аз казах: "Да, не знам какво е това. Но да. Беше болезнено да ми ги сплетат, но ми харесаха.", казва Бекъм, цитиран от Fakti.

ОЩЕ: 24 години брак за Дейвид и Виктория Бекъм: съпрузи, родители и партньори по чашка

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес