Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето я приказно красивата приятелка на милионера Георги от Big Brother (СНИМКИ+ВИДЕО)

22 октомври 2024, 15:13 часа

Георги Трифонов от ТВ риалитито Big Brother, който бе избран от зрителите да влезе в предаването, до момента е един от малкото участници, които не са подразнили с нищо аудиторията. Той се държи изключително възпитано и уважително към съквартирантите и впечатлява с добри обноски и добро сърце.

Любимата на Георги

Вероятно точно с тези свои качества, но и с неизменния си чар, Георги е успял да спечели любовта и на своята приятелка - приказно красива италианка. Тя се казва Анджела Леворато, родом е от Падуа и е студентка.

Двамата видимо много се обичат, а самата Анджела публикува обяснения в любов към Георги, който все още е в къщата на Big Brother. "Дори и далеч, изпълваш сърцето ми с гордост и любов. Винаги съм с теб, дори когато не си тук" - гласи последната публикация на Анджела в нейния Instagram профил, към която има и снимка на двамата влюбени.

Самият Георги преди дни в предаването призна, че всички негови близки много му липсват, а на своята любима каза посланието си на италиански език, за да го разбере.

Още: Кристи от Big Brother се оказа дъщеря на легендарен футболист на ЦСКА и Литекс

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес