Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Есил Дюран разказва какво е преобърнало живота ѝ (СНИМКИ)

07 февруари 2024, 15:08 часа

За любовта на кучетата и ценностите, на които ни учат четириногите, и как те променят хората към по-добро. За всичко това разказа певицата Есил Дюран като гост в предаването "Преди обед" по bTV. Тя споделя как със семейството ѝ са осиновили кучето Бела, което не е породисто, и как то е преобърнало живота им.

Какво се промени?

След като певицата загубила първото си куче Тоби след инфаркт, синът ѝ настоявал да си вземат друго куче, а Есил не могла да откаже.

Снимка: Screenshot/"Преди обед", bTV

Още: Есил Дюран разбуни дуовете с тези горещи СНИМКИ 

В предаването "Преди обед" певицата споделя, че именно благодарение на сина си е разбрала колко важни са всички кучета и какво е тяхното значение. Защото уличните кучета са също толкова добри, колкото породистите. Момчето убеждава майка си, че не трябва да купуват кучето, а да го осиновят от приют. "Мамо, ти кучето за украса ли го искаш или искаш да го обичаш?" – с тези думи детето се превръща във "възпитател", от който Есил научава много.

Снимка: Screenshot/"Преди обед", bTV

В началото била предубедена за уличните четириноги, но в крайна сметка приема непородистото куче Бела у дома. Въпреки трудностите, с които се сблъсква, Есил не се отказва, защото кучетата "не са нещо, което можеш да върнеш". Тя разказва, че точно в този период цялото семейство е научило много благодарение на домашните си любимци. "Не сме сами със себе си, ние тримата не сме светът. Ние тримата сме щастливи, когато и светът, и кучетата, и хората, с които общуваме, са щастливи. Разбрахме колко е важно, че всичко е свързано." - споделя певицата. 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес