Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елтън Джон: Не е останало много от мен

03 октомври 2024, 14:18 часа

Сър Елтън Джон притесни почитателите си със своя скорошна шега, в която казва, че не е останало много от него. 77-годишният музикален титан, който обяви, че слиза от сцената през 2024 г., посочи точно кои органи и части от тялото му липсват и благодари на всички свои почитатели за подкрепата.

По време на среща на филмовия фестивал в Ню Йорк, където бе показан документалният филм "Elton John: Never Too Late", той сподели: "Ако трябва да съм честен, не е останало много от мен. Нямам сливици, нито апендикс. Нямам простата. Нямам дясна тазобедрена става, както и ляво и дясно коляно. Всъщност, единственото нещо, което ми остана, е лявата ми тазобедрена става. Но още съм тук. И изказвам цялата си благодарност на феновете, защото те ме изградиха."

Снимка: Getty Images

Още: Елтън Джон: Разбира се, че Ким Чен Ун не е чувал за мен (ВИДЕО)

Защо слезе от сцената

На срещата с публиката Елтън Джон обясни и защо е решил да сложи край на активната си музикална кариера. "Както знаете, реших да спра на 77 години. Направих всичко, което трябва да се направи, да се изсвири. Успял съм. Бях там и го направих. И все още имам сили за музика в живота си. Но най-важното нещо в живота ми са Дейвид, Закари и Илайджа, моето семейство и приятелите ми. Открих утопията и съм развълнуван."

Още: Елтън Джон е с увредено зрение след очна инфекция

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес