Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Кърт Кобейн се омъжи за сина на легендарен скейтбордист

26 октомври 2023, 13:10 часа

Дъщерята на Кърт Кобейн - Франсис Бийн Кобейн, се омъжи за сина на легендарния скейтбордист Тони Хоук - Райли Хоук. Информацията бе потвърдена от представител на Тони Хоук пред изданието TMZ. Франсис и Райли са сключили брак на 7 октомври, а водещ на сватбената церемония е бил фронтменът на групата R.E.M. Майкъл Страйп, който е кръстник на дъщерята на Кобейн.

Още: Ако бяха живи: Вижте как биха изглеждали днес Джон Ленън, Робин Уилямс, Кърт Кобейн (СНИМКИ)

Франсис Бийн Кобейн с майка ѝ Кортни Лав през 2018 г., снимка: Getty Images

Франсис Кобейн е на 31 години и е единственото дете на вокалиста на Nirvana и Кортни Лав. За връзката ѝ с Райли Хоук стана ясно през 2022 г., след като самата Франсис публикува кадри с приятеля си и написа, че преживява "страхотни моменти на щастие".

Втори брак за Франсис Бийн Кобейн

Това не е първи брак за Франсис Бийн Кобейн. През 2014 г. тя се омъжи за Исая Силва, с когото имаха брак в продължение на 21 месеца. През 2016 г. стана ясно, че Франсис е подала документи за развод и е посочила причина "непреодолими различия". По време на развода се разрази спор за емблематичната китара на Кърт Кобейн, която в крайна сметка отиде при Силва, пише "People". Припомняме, че през месец март 2023 г. разследващ журналист заяви, че според него Кърт Кобейн е бил убит, а не се е самоубил.

Още: Култови китари на Ерик Клептън и Кърт Кобейн отиват на търг

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес