Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Джони Деп се появи гола на корица на списание (СНИМКИ)

29 октомври 2018, 12:15 часа

Дъщерята на актьорите Джони Деп и Ванеса Паради, 19-годишната Лили-Роуз Деп се появи топлес на корицата на списанието "V Magazine".

Красавицата, която е професионален модел и рекламно лице на много модни марки, включително и "Шанел", споделя, че е в живота всъщност е много срамежлива.

"Аз наистина съм много срамежлива в живота, точно затова обожавам да се снимам. Така успявам да изляза от собствената си кожа", разказва красавицата, която направи своя дебют на 15-годишна възраст в кампания за модна къща "Шанел".

Тя споделя, че тогава е била много развълнувана, но все пак й е помогнал факта, че се чувства свързана с иконичната марка от дете, защото майка Ванеса Паради й е говорител на "Шанел" от 1991 г.

"Майка ми ме запозна с Карл Лагерфелд, когато бях на 8. Той е толкова сладък, мил и приветлив", споделя Лили-Роуз за срещата си с творческия директор на Шанел.

Снимка: Getty Images/Guliver

Във фотосеята за "V Magazine" тя позира с 51-годишната Памела Андерсен, която споделя за нея, че младата звезда има невинно излъчване, но е много осъзната.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес