Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Джони Деп с топлес СНИМКА за корица на списание

22 февруари 2023, 18:49 часа

Лили Роуз Деп засне най-предизвикателната си фотосесия до момента. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради позира топлес за пролетния брой на списание i-D и доказа, че е перфектната комбинация между гените на майка си и гените на баща си. 

23-годишната Лили Роуз изглежда наистина превъзходно и позира за множеството провокативни снимки, заснети от Карим Садли. Лили придобива все повече увереност и започва убедително да излиза от сянката на родителите си. Това се дължи до голяма степен на ролята ѝ в новата драма "The Idol", в която играе проблемна певица, измъчвана от психични проблеми, която е на мисия да си върне титлата на най-сексапилната поп звезда в Америка. Френско-американската актриса играе заедно с The Weeknd в драмата. Ето какво казва самата тя за ролята си:

"Тази роля ме накара да се почувствам доста освободена. Абел (бел.ред. The Weeknd) беше най-добрият партньор, който можех да имам. Той ми пазеше гърба, както и аз неговия. Имаме доверие и комфорт помежду си. Просто се чувствах толкова овластена."

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес