Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Двама мъже и половина" започва сезона с понижен рейтинг

02 октомври 2012, 13:41 часа

Въпреки че много хора очакваха един от най-популярните ситкоми за последните 10 години – "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men), да бъде спрян след деветия си сезон заради понижен рейтинг, десетият сезон е вече факт, макар и началото му да не е особено успешно.

Първият епизод на новия сезон, в който се появява Майкъл Болтън в ролята на самия себе си, е отбелязал рейтинг от 3,5 и аудитория от 15,54 млн. зрители, като за сравнение – девети сезон, който беше и първият за новата звезда в сериала – Аштън Кътчър (Ashton Kutcher), започна с рейтинг от 10,7 и 28,74 млн. зрители, предаде Avtora.com

Въпреки значителния спад в зрителския интерес, Two and a Half Men все пак има значително голяма аудитория. Още едно признание за ситкома бе наградата Еми за главна мъжка роля, която за пръв път отиде в ръцете на Джон Крайър. Актьорът, който от години се превъплъщава в кожата на Алън Харпър, смята, че никога не би спечелил престижната награда, ако Чарли Шийн бе останал в сериала.

„Когато Чарли и аз бяхме заедно в шоуто, акцентът в сериала бе съсредоточен върху него. Цялото предаване бе структурирано около неговия герой, така че беше глупаво аз да съм в категорията „водещ герой”. Това се промени. Сега, когато съм с Кътчър, е повече партньорска игра”, сподели звездата пред Los Angeles Times.

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес