Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Донков стана "Мистър Къртица"

30 април 2013, 09:55 часа

След огромния интерес към конкурса за красота “Мис Къртица 2013” заселниците в Базата спретнаха и “Мистър Къртица”. “Добър съм в бели денс. Талантлив съм и когато съм в леглото, там съм много лош”, каза Деян Донков, който грабна първото място.

Той беше отличен с корона от чесън. “Моят талант е да дразня”, представи се бившият баскетболист Любо, след което се нахвърли върху Рут за прегръдка.

“Ти си лесбийка”, пък запя Деян Неделчев-Икебаната на импровизираната сцена и забавляваше Радина.

След конкурса за красотата участниците се изправиха пред нова задача. Те трябваше да се преборят да извадят колкото могат повече монети от дъното на езерото в Базата, където ги очакват общо 26,520 кг стотинки.

В крайна сметка групата успя да извади 2198 лева и 20 стотинки, а в бюджета на Къртицата отидоха едва 301 лева и 80 стотинки. Най-малко пари събра отборът на Киро, Деян Донков, Деян Неделчев и Марина, а най-много - Тодор, Любо, Рут и Велислава.

Рут Колева пък спечели свещ с магически руни в "Съблечи си късмета". Играта ще предизвика всеки от участниците да демонстрира съобразителност, знания и чувство за хумор, като отговаря на 10 въпроса. Естествено може да поиска помощ от останалите участници, за да премине от първи във втори кръг.

Водещ на играта в реалити шоуто е Башар Рахал, а първият участник бе певицата Рут Колева, която имаше рожден ден.

Тя спечели шест подаръка, между които и уникална свещ.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес