Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дони с емоционално признание: Намерих кой да ме опитоми

18 март 2024, 15:38 часа

Макар че пресата не спираше да ги разделя през годините - Дони и Нети доказаха, че любовта им е по-силна от всички жълти заглавия. Двойката успява да запази, както хармонията така и чувства в отношенията си вече 23 години.

Вижте още: Край на приказката: Цеци Красимирова с разтърсващо признание

"Всъщност ние се познаваме години преди това", разказа Нети в предаването "Тази събота и неделя" и добави:

"Мен ме поканиха да стана част от трупата на театър „Българска армия" и тогава се събрахме всички заедно. Дони беше там, седнахме в едно заведение, озовахме се един срещу друг. И започна такъв смешен разговор. И може би в този момент си дадохме сметка – точно като на филм, как всичко друго изчезва. И всъщност първото нещо, с което тотално ме спечели, беше с "Ти си много смешна!", сподели актрисата.

Дони е категоричен, че именно любимата му е причината той да се промени коренно, а любовта им описва като "любов от първи разговор".

"Аз бях съвсем различен човек преди да се съберем – имам предвид като начин на живот. И нямаше нито един човек от моите приятели, който да каже – това ще продължи дълго. Години по-късно всеки един от моите приятели ми каза – не очаквах, но ти всъщност в секундата, в която се ожени, се прибра. Намерих кой да ме опитоми.", разказа още музикантът.

Вижте още: Бившата жена на Борис Солтарийски е бременна (СНИМКА)

Дони разкри и истинската причина двамата с Нети да имат дете чак 10 години след сватбата им.

"Искам да призная нещо, което не съм казвал друг път. Всъщност не сме имали проблем в това да имаме дете. Аз имах проблем. По определени лични причини. Трудно ми е да го кажа, но по определени семейни причини ми беше трудно да си представя, че аз трябва да бъда родител."

 

 

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес