Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джони Деп е сключил най-голямата сделка за мъжки парфюм в историята

13 май 2023, 14:00 часа

Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена. Според източник на Variety компанията "Dior" е сключила сделка с Деп за три години на стойност 20 млн. долара.

И "Dior", и Джони Деп не коментират информацията засега.

Актьорът вече беше лице на парфюма "Dior Sauvage". Според Бернар Арно - главен изпълнителен директор на концерна за луксозни стоки LVMH, който е собственик на марката "Dior", образът на Деп е една от основните причини за впечатляващия успех на "Dior Sauvage".

По време на съдебните дела между Джони Деп и бившата му съпруга - актрисата Амбър Хърд, компаниите "Disney и "Warner Bros." прекратиха сътрудничеството си с актьора. От LVMH обаче застанаха на страната на Джони Деп. Рекламите на популярния мъжки парфюм продължаваха да се излъчват по време на съдебните процеси, пише БТА.

Припомняме, че Джони Деп успя да осъди бившата си съпруга за клевета заради публикация в "Washington Post", в която тя описа себе си като "известно лице, жертва на домашно насилие". В иска, заведен от Деп, се споменава, че обвиненията на Хърд за домашно насилие са стрували на актьора десетки милиони долари заради пропуснати възможности за работа.

ОЩЕ: Откриват фестивала в Кан с филм на Джони Деп

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес