Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джон Крайър със заслужена награда за ролята си в „Двама мъже и половина”

24 септември 2012, 16:30 часа

Джон Крайър най-сетне грабна награда Еми за главна мъжка роля. Актьорът, който от години се превъплъщава в кожата на Алън Харпър от сериала „Двама мъже и половина”, смята, че никога не би спечелил престижната награда, ако Чарли Шийн бе останал в сериала.

Припомняме, че чичо Чарли бе уволнен от телевизионното шоу миналата година, след като се изпокара с продуцентите на ситкома. В резултат на напускането на Шийн, главната роля пое актьорът Аштън Кътчър.

Крайър прибра в дома си награда Еми за „Невероятен главен актьор в комедиен сериал” вчера в Лос Анджелис. Холивудският актьор винаги е спадал в категорията „поддържаща роля”, но напускането на Чарли най-накрая му е дало шанс да блесне.

Когато Чарли и аз бяхме заедно в шоуто, акцентът в сериала бе съсредоточен върху него. Цялото предаване бе структурирано около неговия герой, така че беше глупаво аз да съм в категорията „водещ герой”. Това се промени. Сега, когато съм с Кътчър, е повече партньорска игра”, сподели звездата пред Los Angeles Times.

Крайър сподели също, че се е притеснявал, че шоуто ще се разпадне без чичо Чарли, но успехът на сериала продължи и без него.

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес