Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джоли призна на Брад за своя изневяра

04 май 2012, 13:32 часа

Холивудската красавица Анджелина Джоли решила да направи шокиращо признание на бъдещия си съпруг и му споделила, че му е изневерила, издадоха източници, близки до холивудската двойка, съобщи БГНЕС.

Приятел на актрисата, който настоял да остане анонимен, разкри пред медиите, че звездата е взела решението да направи това признание съвсем скоро, докато Брад бил във Франция и организирал сватбата им. Джоли искала да сключи брак без никакви тайни от бъдещия си съпруг, затова споделила с него, че преди повече от пет години го е излъгала с друг мъж.

Изневярата станала през 2005 г., когато двамата вече живеели заедно. Било изминало много малко време от раздялата на Пит и Дженифър Анистън и Анджелина още поддържала контакт със стар любовник. Името му не се съобщава.

Решението да му признае не било лесно, но многодетната майка искала да започне нов живот като негова съпруга без никакви тайни и лъжи. Брад останал поразен от откровенията на своята половинка и се почувствал ужасно, разказал същият източник. Актьорът й казал, че ако не били шестте им деца, сигурно щял да постъпи по различен начин. Анджи обаче не съжалява за признанието, което криела толкова много години.

Редактор: Десислава Симова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес