Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джиджи Хадид обясни защо Брадли Купър не я подкрепи за шоуто на Victoria's Secret

18 октомври 2024, 07:05 часа

Джиджи Хадид коментира връзката си с Брадли Купър. Елитният модел, който преди ден участва в първото си шоу на Victoria's Secret от шест години насам, обясни защо приятелят ѝ не дойде да я подкрепи.

Според Джиджи той е имал по-важни неща за вършене: видял се е с дъщеря си Лия от Ирина Шейк. "Днес той гледа шоуто от вкъщи. Той изпълнява задълженията си като баща", каза Джиджи пред "Us Weekly", докато се подготвяше да излезе на подиума. Въпреки това тя не остана без подкрепата на любимия си. "Но той много ме подкрепи. И приятели ще дойдат при мен - много приятели", добави тя.

Снимка: Getty Images

В шоуто участва не само настоящата приятелка на Купър, но и бившата му любима и майка на 7-годишната му дъщеря Ирина Шейк. По-рано Шейк каза, че с Купър се опитват да отгледат Лия сами и да организират работните си графици така, че единият от родителите задължително да е с дъщеря им.

Още: Бела и Джиджи Хадид даряват 1 млн. долара за семейства в Палестина

Любовта на Джиджи и Брадли

29-годишната Джиджи Хадид и 49-годишният Брадли Купър се срещат от миналата есен. Те често прекарват време заедно и според вътрешни хора имат много общи неща, въпреки 20-годишната разлика във възрастта. "И двамата са самотни родители с малки дъщери и имат сходно чувство за хумор." Джиджи има четиригодишна дъщеря Хай от бившия си приятел, бивш член на One Direction Зейн Малик.

Ирина Шейк на същото шоу на Victoria's Secret, снимка: Getty Images

Интересно е, че Джиджи и Брадли навремето бяха запознати от Ирина Шейк, която по-късно, според вътрешни източници, беше недоволна от това докъде са стигнали отношенията им. Твърди се, че Шейк се е надявала Купър да се ожени за нея и дори искаше да има още едно дете от него, пише БГНЕС.

Още: Брадли Купър спешно напусна пресконференция заради обаждане от училището на дъщеря му

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес