Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джерард Бътлър: Винаги съм харесвал българите

05 март 2016, 16:51 часа

Аз обичам България и обичам българите. Това заяви холивудският актьор Джерард Бътлър пред бтв.

"Снимах тук преди... 17 години филм по Чехов, мисля че ти споменах, с Майкъл Кокаянис, режисьорът на „Зорба гъркът”. Беше много различно място и много различно изживяване. И съм изключително изненадан колко много е променена за това кратко време. Винаги съм харесвал българите. Хората, които работят във филма „Код: Лондон” са страхотни, много вежливи и услужливи и са изключително талантливи. Но повечето от времето, което прекарах в България този път, може би 90% бях или в леглото си или в студиото", допълни актьорът.

Бътлър заяви още, че е харесал много студиото в България.

"Получи се любов между нас. Беше ми като роден дом. Моят затвор и моето всичко. Не, шегувам се..студиото е страхотно! Условията са фантастични, толкова много различни декори. Декорът на "Код: Лондон" е направо разтърсващ. И в същото време се снима някакъв епичен филм на декора на Рим, страхотни студиа и знам, че тук са правени много големи филми", заяви той.

"Ще се върна. Но следващият път може би не трябва да съм и продуцент на филма, защото говорих с другите актьори и те ми казаха, че е жалко, че не съм имал повече свободно време, защото те са попътували извън София и са си прекарали страхотно", допълни Бътлър.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес