Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джеймс Бонд се контузи

23 май 2019, 09:06 часа

Британският актьор Даниел Крейг ще претърпи "малка операция на глезена" след нараняване на снимачната площадка на най-новия филм за Джеймс Бонд, но операцията и възстановяването му няма да повлияят на очакваното излизане на филма следващата година, заявиха продуцентите.

Крейг, който ще изиграе легендарния британски супер шпионин за пети път във все още неозаглавения нов филм, се контузи по време на снимките в Ямайка, предаде БГНЕС. Заснемането на продукцията ще продължи, докато Крейг се възстановява за две седмици след операцията. Датата на излизане на филма остава същата - април 2020 година.

Сред актьорите, изиграли Бонд на големия екран, Крейг е първият, който прави много от своите каскади - ход, довел до няколко наранявания. Той е изгубил два зъба при дебюта си като Бонд в "Казино Роял" и е скъсал мускул на рамото си на снимачната площадка на "Quantum of Solace". При последния му Бонд в "Спектър" той наранил коляното си.

51-годишният актьор, който не винаги е бил най-ентусиазираният Бонд, най-накрая се съгласи да поеме ролята за пети - а вероятно и за последен път - в 25-тото издание на сагата 007. Други актьори, които са изиграли шпионина, са Шон Конъри, Роджър Мур и Пиърс Броснан.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес